Днес, 13.05.2022 се състоя среща между представители на ФТР Подкрепа и представители Дюфри., които ще бъдат новите оператори на търговските обекти на територията на летище София.

От страна на ФТР Подкрепа присъстваха председателя на федерацията Г-н Иван Кирилов, федералния секретар и председател на секцията на СОФ Кънект АД г-жа Цветанка Георгиева и секретаря на секцията “ СОФ Кънект“ АД г-жа Владя Чернева. От страна на Дюфри присъстваха г-н Алберто Иглесиас, регионален мениджър Средиземноморие и Източна Европа, г-н Емил Георгиев- регионален мениджър на Дюфри за България, г-жа Лиляна Йорданова – финансов мениджър на“ Дюфри София“ ЕООД и г-жа Валентина Цветкова – ръководител Човешки ресурси на „Дюфри София“ ЕООД.

Срещата бе организирана от г-жа Анелия Димова – главен директор човешки ресурси на „СОФ Кънект“ АД.

На срещата бе обсъдено предстоящото прехвърляне на персонал по чл.123а от КТ от СОФ Кънект АД към „Дюфри София“ ЕООД. Очакваната дата това да се случи е 01.07.2022г. На срещата представителите на Дюфри представиха своите ангажименти и намерения, а именно:

  • Положителна нагласа към синдикалните организации
  • Приемственост и положителна нагласа към КТД
  • Отворени за социален диалог
  • Интеграция на екипа към глобалното семейство на Дюфри
  • Плавен преход към опериране по стандартни критерии спрямо Дюфри процедури, процеси и политики
  • Осигуряване на релевантни обучения и подкрепа на персонала

Представителите на ФТР Подкрепа заявиха категорично позицията си, че очакват социалния диалог в дружеството да бъде ползотворен и представените на срещата ангажименти и намерения да станат факт.


Категории: Без категория

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *